Bulion z warzyw - przepis KATARZYNA GILETA-KLĘPKA • dawno temu • 4 komentarze Bulion warzywny to podstawa wielu zup. Bulion można zużyć od razu lub zamrozić w pojemnikach. Wiecie, jak go ugotować? Zobacz inne pomysły na zupyTruskawkowa jak u babciSycące kremyChłodniki z różnych stron świataNorweska zupa z jabłek Oceń jakość naszego artykułu: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści. Najnowsze Jak zrobić domowe masło klarowane? Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis
Bloger Katarzyna Gileta-Klępka Pasję do gotowania rozwinęłam przed laty z konieczności - moja mama nie cierpi przesiadywać w kuchni, dlatego, żeby ocalić od głodu tatę i brata, po prostu musiałam nauczyć się gotować ;) Dziś kuchnię traktuję jako miejsce, w którym mogę odpocząć i odstresować się. Uwielbiam szukać nowych smaków, inspiracji, wymyślać kolejne przepisy. Mimo że te eksperymenty nie zawsze kończą się sukcesem, nigdy się nie poddaję - w końcu praktyka czyni mistrza! Więcej moich artykułów »
Ten artykuł ma 4 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze