Masło lawendowe

Próbowaliście kiedyś masła lawendowego? Jego urzekający aromat rozniesie się po całej kuchni jak tylko rozgrzejecie je na patelni...

Zainspiruj się!

Zobacz również: Zapraszamy do otwartej kuchni Michała Molendy

Zobacz więcej artykułów z serii: Lawendowe inspiracje

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Fast food w zdrowszej, domowej wersji Lawendowy kurczak Wiem co zjem. Dzień francuski Zapiekanka makaronowa z resztek Garść makaronowych inspiracji Schab na 6 sposobów Wiem co zjem. Dzień wegetariański Zielono mi, czyli sałatka z zielonych warzyw Wiem co zjem. Pomysły na posiłki na cały dzień Poznaj 5 przepisów na niezwykłe sushi Smalec, kiełbasa, szynka... Najlepsze domowe wyroby Poczuj się jak w prawdziwej, włoskiej restauracji. 5 przepisów na włoskie dania Pieczemy chleb w domu! 5 przepisów na domowy chleb Lody z herbatą? Czemu nie! Pomidory suszone w roli głównej Poznaj przepis na najprostszy sos z suszonych pomidorów na świecie Miksuj na zdrowie. Koktajl malinowy Kilka pomysłów na słodkie placuszki Jak zrobić masło czosnkowe? 6 przepisów na owoce morza dla początkujących Robimy domowe masło Papierówki - jabłka do zadań specjalnych Domowe masło? To wcale nie takie trudne! 6 pomysłów na dynię