Przepis na klasyczny befsztyk tatarski

Sekret udanego tatara tkwi wyborze odpowiedniego mięsa wołowego. Ja polecam polędwicę. Musi być ona jak najlepszej jakości, a więc świeża i pochodząca ze sprawdzonego miejsca. Dodatki to już kwestia indywidualnych upodobań :-)

Inne kulinarne porady

Zobacz również: Kuchenne pomysły na wyciągnięcie ręki. Poznajcie smaczne blogi

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

Tatar idealny - jakie mięso wybrać? Jak dobrać dodatki? Naleśniki nie muszą być nudne! Przepis na placki ziemniaczane Kuchnia meksykańska - burrito, nachos, guacamole i nie tylko... Przepis na groszek ptysiowy Desery z ciasteczkami Oreo Shake - pysznie, zdrowo, kolorowo Francuskie desery 9 pomysłów na smakowite tosty Sałatki w słoiku - smacznie, zdrowo, kolorowo Papryka w 17 smacznych odsłonach Gofry gofrom nierówne Kluchy, kluski, kluseczki... Czekoladowy lukier? Czemu nie! Lukier godny króla Na ostro, czyli dania z papryczkami chili Najpyszniejsze ciasta i desery ze śliwkami Suszymy śliwki w domu Kilka smakowitych pomysłów na jajecznicę Niebanalne przepisy na tortillę 10 pysznych przepisów na wołowinę Karkówka poleca się na obiad Wiem co zjem. Menu po polsku Przepis na gołąbki w sosie pomidorowym