Właściwości jagód KATARZYNA GILETA-KLĘPKA • dawno temu • 3 komentarze Jagody to źródło wielu witamin i składników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe owoce i włączyć je do swojego jadłospisu. Warzywa — jak wykorzystać je w kuchni?Cukinia w naszej diecieWszystko, co musisz wiedzieć o szparagachDlaczego warto jeść słodkie ziemniaki?Właściwości szpinaku Oceń jakość naszego artykułu: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści. Najnowsze Jak zrobić domowe masło klarowane? Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis
Bloger Katarzyna Gileta-Klępka Pasję do gotowania rozwinęłam przed laty z konieczności - moja mama nie cierpi przesiadywać w kuchni, dlatego, żeby ocalić od głodu tatę i brata, po prostu musiałam nauczyć się gotować ;) Dziś kuchnię traktuję jako miejsce, w którym mogę odpocząć i odstresować się. Uwielbiam szukać nowych smaków, inspiracji, wymyślać kolejne przepisy. Mimo że te eksperymenty nie zawsze kończą się sukcesem, nigdy się nie poddaję - w końcu praktyka czyni mistrza! Więcej moich artykułów »
Ten artykuł ma 3 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze