Przepis na gołąbki w sosie pomidorowym

Myślę, że dla wielu z nad nie ma nic lepszego niż babcine gołąbki. Mniam! Kiedyś myślałam, że ugotowanie gołąbków to trudna sztuka, która na dodatek pochłania mnóstwo czasu. To nieprawda. Gołąbki są łatwe i szybkie w przygotowaniu. Zobaczcie jak je zrobić.

Inne kulinarne porady

Zobacz również: Zapraszamy do otwartej kuchni Michała Molendy

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Wiem co zjem. Menu po polsku Zostań mistrzem parzenia zielonej herbaty Śniadanie do szkoły nie musi być nudne Wiem co zjem. Dania mięsne dla głodnych wrażeń Fast food w zdrowszej, domowej wersji Lawendowa lemoniada Masło lawendowe Lawendowy kurczak Wiem co zjem. Dzień francuski Zapiekanka makaronowa z resztek Garść makaronowych inspiracji Schab na 6 sposobów Wiem co zjem. Dzień wegetariański Zielono mi, czyli sałatka z zielonych warzyw Wiem co zjem. Pomysły na posiłki na cały dzień Poznaj 5 przepisów na niezwykłe sushi Smalec, kiełbasa, szynka... Najlepsze domowe wyroby Poczuj się jak w prawdziwej, włoskiej restauracji. 5 przepisów na włoskie dania Pieczemy chleb w domu! 5 przepisów na domowy chleb Lody z herbatą? Czemu nie! Pomidory suszone w roli głównej Poznaj przepis na najprostszy sos z suszonych pomidorów na świecie Miksuj na zdrowie. Koktajl malinowy Kilka pomysłów na słodkie placuszki