Przepis na placki ziemniaczane

Placki ziemniaczane to klasyka polskiej kuchni. Można jeść je solo lub podawać jako dodatek do obiadu. Świetnie komponują się z sosami lub gulaszem. Jak usmażyć idealne placki ziemniaczane - złociste, chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku? To prostsze niż myślisz. Poznaj przepis na placki, które zawsze się udają. Smacznego!

Inne kulinarne porady

Zobacz również: Kuchenne pomysły na wyciągnięcie ręki. Poznajcie smaczne blogi

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

Kuchnia meksykańska - burrito, nachos, guacamole i nie tylko... Przepis na groszek ptysiowy Desery z ciasteczkami Oreo Shake - pysznie, zdrowo, kolorowo Francuskie desery 9 pomysłów na smakowite tosty Sałatki w słoiku - smacznie, zdrowo, kolorowo Papryka w 17 smacznych odsłonach Gofry gofrom nierówne Kluchy, kluski, kluseczki... Czekoladowy lukier? Czemu nie! Lukier godny króla Na ostro, czyli dania z papryczkami chili Najpyszniejsze ciasta i desery ze śliwkami Suszymy śliwki w domu Kilka smakowitych pomysłów na jajecznicę Niebanalne przepisy na tortillę 10 pysznych przepisów na wołowinę Karkówka poleca się na obiad Wiem co zjem. Menu po polsku Przepis na gołąbki w sosie pomidorowym Zostań mistrzem parzenia zielonej herbaty Śniadanie do szkoły nie musi być nudne Wiem co zjem. Dania mięsne dla głodnych wrażeń