Jak zrobić masło czosnkowe?

Masło czosnkowe znajduje bardzo wiele zastosowań w kuchni. Pasuje m.in. do grzanek, mięs, ziemniaków. Przepis na nie jest dziecinnie prosty. Smak domowego masła czosnkowego można wzbogacić ulubionymi ziołami i przyprawami takimi jak rozmaryn, tymianek, bazylia, oregano, papryczka chili, cząber.

Inne kulinarne porady

Zobacz również: Kuchenne pomysły na wyciągnięcie ręki. Poznajcie smaczne blogi

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

6 przepisów na owoce morza dla początkujących Robimy domowe masło Papierówki - jabłka do zadań specjalnych Domowe masło? To wcale nie takie trudne! 6 pomysłów na dynię Panna cotta - zrób to sam! Zupy w polskim wydaniu Jak zrobić domowy kisiel? 6 pomysłów na pierogi Smaczne i szybkie dania z ryżem Ciasta inspirowane popularnymi słodyczami Kurczak na 6 sposobów Jeżyny w roli głównej - 6 pomysłów na desery z jeżynami 6 najlepszych przepisów na zapiekanki 5 pomysłów na przetwory z cukinii Wegetariańskie kotlety polecają się na obiad Mała rzecz a cieszy. Przepisy na ciasteczka Melon ball - deser niezwykły Przepis na domowy budyń Obiad w wersji wegetariańskiej Tajniki kuchni francuskiej Kasza kuskus w roli głównej Przepis na ocet jabłkowy Śląskie od kuchni