Przepis na groszek ptysiowy
![Katarzyna Gileta-Klępka](https://i.wpimg.pl/20x20/m.smaczneblogi.pl/11999665-102077112736433-61ec246.jpg)
Groszek ptysiowy to doskonały dodatek do zup-kremów. Jego przygotowanie w domu nie jest trudne, wymaga jedna nieco czasu i cierpliwości. Groszek można przechowywać przez kilka tygodniu w szczelnie zamkniętym pojemniku.
![](https://i.wpimg.pl/730x0/m.smaczneblogi.pl/skladniki-80-g-masla-nie-b754033.jpg)
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Inne kulinarne porady
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł ma 1 komentarz
Pokaż wszystkie komentarze