Kiszona kapusta - przepis

Kiszona kapusta to prawdziwe polskie superfood. Warto ją jeść nie tylko jako surówkę do dania głównego. Zawiera wiele cennych dla naszego organizmu substancji. Badania naukowe wykazały jej lecznicze właściwości. Zobacz, jak zrobić kiszoną kapustę w domu. To bardzo proste.

Inne kulinarne porady

Zobacz również: Kuchenne pomysły na wyciągnięcie ręki. Poznajcie smaczne blogi

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Przepisy:

Jajko w koszulce - to wcale nie takie trudne! Rozgrzewające zupy na jesień Przepis na prostą i smaczną jajecznicę Pomidorowa - królowa polskich zup Wiem co zjem - weekendowe gotowanie Bułeczki jak u babci - poznaj kilka smakowitych przepisów Chałwa - zrób ją w sam, to wcale nie takie trudne! Przetwory z warzyw i owoców - przygotuj się do zimy Niemiecka sałatka ziemniaczana Przepisy na warzywne pasztety - nie tylko dla wegetarian Przepis na tradycyjny podlaski sękacz Domowe masło orzechowe - zrób je sam! Szarlotka króluje jesienią. 16 przepisów na szarlotkę Czekoladowe desery - trufle, ciasteczka, torty... Co wybierzesz? Tatar idealny - jakie mięso wybrać? Jak dobrać dodatki? Przepis na klasyczny befsztyk tatarski Naleśniki nie muszą być nudne! Przepis na placki ziemniaczane Kuchnia meksykańska - burrito, nachos, guacamole i nie tylko... Przepis na groszek ptysiowy Desery z ciasteczkami Oreo Shake - pysznie, zdrowo, kolorowo Francuskie desery 9 pomysłów na smakowite tosty