Odmiany placków ziemniaczanych

Artykuł sponsorowany

Placki z tartych ziemniaków to popularne danie w wielu światowych kuchniach. Zobacz czym różnią się niemieckie czy szwajcarskie placki ziemniaczane od tych, które goszczą na polskich stołach.

Podróżnicze inspiracje

Artykuł sponsorowany

Zobacz więcej artykułów z serii: Kuchnie świata

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Pierniczkowa Lista Przebojów - TOP 10 przepisów na świąteczne pierniczki Właściwości komosy ryżowej Kuliarne poranki z Otylią Jędrzejczak - miętowe orzeźwienie Przekąski na wieczór filmowy Slow food na urlopie? To prostsze niż myślisz Karob - zdrowszy zamiennik kakao Wiśnie - dlaczego warto je jeść? Zapraszamy do Kuchni Otwartej Michała Molendy Z naleśnikiem dookoła świata Zdrowotne właściwości sezamu Darek Kuźniak zdradza jak zrobić łososia w burakach Sekrety kuchni greckiej