Odmiany placków ziemniaczanych

Placki z tartych ziemniaków to popularne danie w wielu światowych kuchniach. Zobacz czym różnią się niemieckie czy szwajcarskie placki ziemniaczane od tych, które goszczą na polskich stołach.

Artykuł sponsorowany

Podróżnicze inspiracje

Zobacz również: Kuchenne pomysły na wyciągnięcie ręki. Poznajcie smaczne blogi

Zobacz więcej artykułów z serii: Kuchnie świata

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Wegańskie dania z grilla W poszukiwaniu smaku, czyli turystyka kulinarna Właściwości odżywcze chia Dlaczego powinnaś jeść owsiankę? Slow food na urlopie? To prostsze niż myślisz Zloty food trucków Grzaniec krok po kroku. Co wybrać - wino czy piwo? Jakich przypraw użyć? Co poszło nie tak? Czyli 15 największych kulinarnych katastrof Regulamin konkursu - Tort urodzinowy dla WP Parenting Sekrety kuchni czeskiej Co dodać do granoli? Cała prawda o musztardzie