Odmiany placków ziemniaczanych

Placki z tartych ziemniaków to popularne danie w wielu światowych kuchniach. Zobacz czym różnią się niemieckie czy szwajcarskie placki ziemniaczane od tych, które goszczą na polskich stołach.

Artykuł sponsorowany

Podróżnicze inspiracje

Zobacz również: Kuchenne pomysły na wyciągnięcie ręki. Poznajcie smaczne blogi

Zobacz więcej artykułów z serii: Kuchnie świata

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Zapomniane warzywo - kalarepa Kreatywne dekorowanie tortów Najdziwniejsze owoce na świecie Konkurs - Tort urodzinowy dla WP Parenting Co dobrego zjesz na Podlasiu? Za co kocham krewetki? Gołąbki nie tylko w kapuście Ciasta, jakich jeszcze nie widziałeś W poszukiwaniu smaku. Kalendarz imprez kulinarnych w październiku TOP 10 jesiennych superfoods, które podniosą twoją odporność Właściwości komosy ryżowej