Odmiany placków ziemniaczanych

Placki z tartych ziemniaków to popularne danie w wielu światowych kuchniach. Zobacz czym różnią się niemieckie czy szwajcarskie placki ziemniaczane od tych, które goszczą na polskich stołach.

Artykuł sponsorowany

Podróżnicze inspiracje

Zobacz również: Zapraszamy do otwartej kuchni Michała Molendy

Zobacz więcej artykułów z serii: Kuchnie świata

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Tagliatelle z sosem carbonara z kurkami Sekrety kuchni chorwackiej Slow food na urlopie? To prostsze niż myślisz Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Rozgrzewający, sycący, aromatyczny... Po prostu gulasz! Sztuka inspirowana kulinariami Kreatywne dekorowanie tortów Zloty food trucków Czas na kukurydzę! Jedzmy jabłka! Właściwości granatów Śniadanie na mieście? Czemu nie