Odmiany placków ziemniaczanych

Artykuł sponsorowany

Placki z tartych ziemniaków to popularne danie w wielu światowych kuchniach. Zobacz czym różnią się niemieckie czy szwajcarskie placki ziemniaczane od tych, które goszczą na polskich stołach.

Podróżnicze inspiracje

Artykuł sponsorowany

Zobacz więcej artykułów z serii: Kuchnie świata

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Poznaj przepis na pleśniak i przypomnij sobie smak dzieciństwa Zloty food trucków Potrawy to nie wszystko - czyli jak stylowo nakryć stół wigilijny Chałwa - zrobić ją czy kupić? Przepis i ciekawostki Właściwości poziomek Poznaj właściwości zarodków pszennych Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje Czy ciasto francuskie jest naprawdę francuskie? Dlaczego warto jeść owoce granatu? Domowy syrop - nie tylko na kaszel Na czym polega fenomen food trucków? Darek Kuźniak, zdradza w swoim programie Crazy Chef Cooking jak zrobić słodki popcorn